ΟΠΑΠ: Δίνει παράταση μιας εβδομάδας το ΤΑΙΠΕΔ στην Emma Delta να βελτιώσει την προσφορά της

Περιθώριο μέχρι την 1η Μαϊου για να βελτιώσει την προσφορά της, δίνει το ΤΑΙΠΕΔ στην Emma Delta, οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«H Emma Delta ζήτησε παράταση της προθεσμίας για την υποβολή βελτιωμένης προσφοράς για την απόκτηση ποσοστού 33% της ανώνυμης εταιρείας “Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. (ΟΠΑΠ Α.Ε.)”, μέχρι την Τετάρτη, 1 Μαΐου

2013. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα παράτασης και θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα την 1η Μαΐου 2013 και ώρα 14.00», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΤΑΙΠΕΔ.

Σήμερα επρόκειτο να κατατεθεί από την Emma Delta, το τσεχικό fund που υπέβαλε τη μοναδική έγκυρη προσφορά για το πακέτο του 33% του ΟΠΑΠ, η βελτιωμένη προσφορά που ζήτησε το ΤΑΙΠΕΔ.

Σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Τρίτης, ο μοναδικός υποψήφιος στον διαγωνισμό για τον ΟΠΑΠ επιβεβαίωσε την προσφορά των 622 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν αποκάλυψε το εάν θα αυξήσει την προσφορά του για τον ΟΠΑΠ.

Νωρίτερα το Bank Wars μετέδιδε:

Το απόγευμα της Πέμπτης λήγει η διορία που έχει δώσει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) στο επενδυτικό σχήμα Emma Delta, προκειμένου να βελτιώσει την οικονομική πρότασή του για την απόκτηση του 33% και του μάνατζμεντ του ΟΠΑΠ.

Το σχήμα Emma Delta, του τσέχου επιχειρηματία Γίρι Σμετς και του ομίλου Μελισσανίδη, είναι ο μοναδικός υποψήφιος επενδυτής που παραμένει στη διεκδίκηση του ΟΠΑΠ, έχοντας καταθέσει πρόταση ύψους 622 εκατομμυρίων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα