ΟΠΑΠ: Σε λειτουργία τα VLTs έως τα τέλη του 2015

Μέχρι τα τέλη του επόμενου έτους θα έχουν τεθεί σε λειτουργία τα 16.500 παιγνιομηχανήματα (VLTs) του ΟΠΑΠ, όπως διαβεβαίωσε η διοίκηση, στην τηλεδιάσκεψη που ακολούθησε την ανακοίνωση των οικονομικών μεθεγών του οργανισμού.

Τα πρώτα παιγνιομηχανήματα θα τεθούν σε λειτουργία στις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2015, γνωστοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Kamil Ziegler.

Ταυτόχρονα η διοίκηση

του Οργανισμού ανακοίνωσε ότι προτεραιότητα για τον ΟΠΑΠ αποτελεί η βελτίωση και ανανέωση του ΚΙΝΟ, ο τζίρος του οποίου ενισχύεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Τέλος, η διοίκηση αναφέρθηκε στις πρόσφατες απόφασεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις οποίες κρίνει κατηγορηματικά ότι το αποκλειστικό δικαίωμα που έχει χορηγηθεί στην ΟΠΑΠ Α.Ε. για τη διενέργεια τυχερών παιγνίων είναι απολύτως συμβατό με το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εξέλιξη αυτή, ανέφερε η διοίκηση, επιβεβαιώνει απόλυτα τόσο τις συναφείς επιλογές της ελληνικής πολιτείας όσο και τις πάγιες θέσεις της ΟΠΑΠ Α.Ε. θωρακίζοντας ταυτόχρονα τα έννομα συμφέροντα της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα