ΟΠΑΠ: Ελκυστικές αποδόσεις και Live Στοίχημα στα κύπελλα Ευρώπης

20:00 7/4/2014 - Πηγή: BankWars

Οι αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζουν στο κουπόνι του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» κι έχουν ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις.

Οι επιλογές για τους παίκτες είναι πολλές. Μπορούν να ποντάρουν και σε ειδικά στοιχήματα, για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το λεπτό του πρώτου γκολ και το σύνολο των κόρνερ, με ελκυστικές αποδόσεις.

Όλα αυτά τα ειδικά στοιχήματα παίζονται στους τέσσερις αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και στο ματς του Γιουρόπα

Λιγκ Σεβίλλη-Πόρτο. Για ένα ακόμη παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ, αυτό ανάμεσα στην Βαλένθια και την Βασιλεία, έχουν βγει αποδόσεις για το λεπτό του πρώτου γκολ και το σύνολο των κόρνερ.

Στα τέσσερα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και σε δύο από τα τέσσερα του Γιουρόπα Λιγκ υπάρχει και «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ Live»! Οι αποδόσεις αλλάζουν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Οι παίκτες βλέπουν τα παιχνίδια «ζωντανά» σε περισσότερα από 4.000 πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ που διαθέτουν Nova και παράλληλα ποντάρουν, έχοντας διαμορφώσει εικόνα για την κατάσταση των ομάδων και το αποτέλεσμα που κυνηγάνε.

Την Τρίτη 8 Απριλίου, στις 21:45, το πρόγραμμα του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ Live», περιλαμβάνει τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι-Παρί Σεν Ζερμέν και την Τετάρτη 9 Απριλίου, την ίδια ώρα, τα ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, Μπάγερν-Μάντσεστερ Γ. Την Πέμπτη 10 Απριλίου οι δύο αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, με «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ Live», Σεβίλλη-Πόρτο και Βαλένθια-Βασιλεία, θα ξεκινήσουν στις 22:05.

Το … μενού έχει και μπάσκετ, το ντέρμπι της Ευρωλίγκας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Πέμπτη 10 Απριλίου, στις 21:30. Η ΟΠΑΠ ΑΕ είναι μέγας χορηγός των δύο ΚΑΕ. Πολλές είναι οι επιλογές και για τη μεγάλη αναμέτρησή τους. Υπάρχουν ειδικά στοιχήματα με ελκυστικές αποδόσεις για την διαφορά των πόντων, το Ημίχρονο-Τελικό, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα και το 1Χ2.

Original article: ΟΠΑΠ: Ελκυστικές αποδόσεις και Live Στοίχημα στα κύπελλα Ευρώπης.

Keywords
Αναζητήσεις
συνολο κορνερ στα παιχνιδια του κουπονιου τησ 8.4.2014
Τυχαία Θέματα