Ομόφωνη καταδίκη από τα κόμματα της επίθεσης του Κ. Φλώρου στον Β. Γραμμένο μέσα στη Βουλή

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τον πρόεδρο της Βουλής απέναντι στο άθλιο αυτό περιστατικό» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Θ. Πλεύρης αναφερόμενος στην επίθεση του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.

«Οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να απομονώσουν ακροδεξιές, φασιστικές αντιλήψεις, θέσεις και συμπεριφορές» είπε, από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

– Προοδευτική Συμμαχία Δ. Καλαματιανός, ο οποίος συμφώνησε με την επιβολή πειθαρχικών μέτρων κατά του Κ. Φλώρου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα, όχι μόνο τη σωματική βία, αλλά και όσους παραινούν σε άσκηση σωματικής βίας εις βάρος βουλευτών» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δ. Μάντζος.

«Ο φασισμός και η Ακροδεξιά δεν αντιμετωπίζονται με νομικά τερτίπια, αλλά πρέπει ο λαός να τον τσακίσει και να τον στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, ενώ η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Μερόπη Τζούφη τόνισε: «Το σημερινό περιστατικό υπενθυμίζει τι είναι, πώς λειτουργούν και τι πρεσβεύουν οι πολιτικές δυνάμεις της άκρας Δεξιάς και του φασισμού».

Το περιστατικό καταδίκασε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών Β. Στίγκας καλώντας τον πρόεδρο της Βουλής να δοθεί στον συγκεκριμένο βουλευτή η μεγαλύτερη δυνατή ποινή ώστε να μην υπάρχουν τέτοια άθλια περιστατικά στη Βουλή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τέτοια γεγονότα είναι τα επίχειρα της συγκεκριμένης παιδείας που έχουμε σήμερα στα σχολεία μας» είπε, τέλος, ο πρόεδρος της Νίκης Ν. Νατσιός και πρόσθεσε: «Όταν τα μήλα είναι ξινά, δεν φταίνε τα μήλα, αλλά φταίνε οι μηλιές. Και μηλιές είναι και οι γονείς, είναι και οι δάσκαλοι, είναι και οι πολιτικοί».

Keywords
Αναζητήσεις
omofoni-katadiki-apo-ta-kommata-tis-epithesis-tou-k-florou-ston-v-grammeno-mesa-sti-vouli.htm
Τυχαία Θέματα