ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη “Θύρα 7″

Ο πρώτος παράγοντας της πειραϊκής ομάδας έκανε τον απολογισμό της διανυθείσας πορείας των «ερυθρόλευκων», αναφέρθηκε στα μεταγραφικά και τις ανανεώσεις που επίκεινται, ενώ σχολίασε την κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Είναι καλό για όλους μας να ελαττώσουμε την γκρίνια. Είμαστε πάντα αυστηροί με την ομάδα μας και πάντα θέλουμε το καλύτερο. Όλοι. Αλλά από την άλλη πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποια είναι η πραγματικότητα», είπε ο κ. Μαρινάκης, με αφορμή κάποιες «μουρμούρες» για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού

και πρόσθεσε: «Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι η ομάδα είναι πρώτη με διαφορά, τελείωσε τον πρώτο γύρο αήττητη, συνεχίζει στο Κύπελλο αλλά και στην Ευρώπη και κυνηγάει ρεκόρ».

Για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας σχολίασε ότι «αποδείχτηκε ότι κάναμε καλά που δεν ανανεώσαμε τον Μέλμπεργκ. Επενδύσαμε στην εμπειρία του Κοντρέρας και βάλαμε στην άμυνα δυο νια παιδιά, τον Μανωλά και τον Σιόβα. Ουσιαστικά “βγάλαμε” δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την παρουσία τους μας δικαίωσαν και είναι ήδη κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Σας λέω ότι έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο υλικό του Ολυμπιακού. Το κάνουμε γιατί πιστεύουμε στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και γιατί η εποχή μας δίνει τη δυνατότητα να χτίσουμε μια ομάδα γεμάτη με τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, μια ομάδα ελληνική, που θα την καμαρώνουμε στην Ευρώπη».

Για τα μεταγραφικά και τις ανανεώσεις είπε ότι «είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουμε τον Κολομβιανό Πίνο ο οποίος προπονείται εδώ και καιρό στο Ρέντη και ο οποίος είναι υψηλών προδιαγραφών. Σίγουρα, θα μικρύνει το ρόστερ με απομακρύνσεις και τον δανεισμό κάποιων παικτών σε άλλες ομάδες, ώστε να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Το πιθανότερο είναι να μη γίνουν άλλες κινήσεις πέρα από τον Πίνο. Ευτυχώς με το νέο χρόνο επιστρέφει και ο Αβραάμ, οπότε δυναμώνει ακόμα περισσότερο η ομάδα. Περιμένω και τον Μασάντο, τον οποίο όλοι στην ομάδα πιστεύουμε πολύ. Για τις ανανεώσεις, νομίζω ότι ο Τζιμπούρ θα συνεχίσει μαζί μας. Για τον Τοροσίδη δεν θέλω να μιλήσω τώρα».

Για τον Γιάννη Αλαφούζο και την αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει ο Ολυμπιακός, ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε: «Δεν μπορούν να μας χτυπήσουν αγωνιστικά, ούτε έχουν τις δικές μας δυνατότητες κι έτσι προσπαθούν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο για να μην φαίνεται η δική τους ανυπαρξία… Ειδικά για τον κ. Αλαφούζο, θα ήθελα να μείνει 100 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι κάνουν τόσο κακό στους νέους, στους φιλάθλους. Δηλητηριάζουν τόσο πολύ το ποδόσφαιρο που στο τέλος θα τους αποβάλλει από μόνο του».

Όσο για την κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ; «θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας με τη Λεβάντε, να καταφέρουμε να περάσουμε μια ισπανική και ποιοτική ομάδα και μετά να δώσουμε τα πάντα για την υπέρβαση σε έναν αγώνα γιορτή, κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου, αφού αν περάσουμε η λογική λέει ότι θα βρούμε μπροστά μας την Ατλέτικο Μαδρίτης».

ΠΗΓΗ:ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα