ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στη Unicef τα έσοδα της φιέστας – Μπράβο στον Μίτσελ που αγόρασε 1.000 εισιτήρια

16:19 7/4/2014 - Πηγή: BankWars

Αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό για την φιέστα της κατάκτησης του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, ύστερα από το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε πως έχει σημασία όλοι οι οπαδοί των Πειραιωτών να στηρίξουν το έργο της Unicef, αφού τα έσοδα του συγκεκριμένου θα διατεθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Κάτι

που έκανε ο Ισπανός τεχνικός και το αποκάλυψε ο Κώστας Καραπαπάς, όταν ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα βραβεύσουν το γυναικείο τμήμα πόλο για την κατάκτηση του Len Trophy στην Ιταλία, την Κ-15 του συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας της, όπως και την πρωταθλήτρια ομάδα του πινγκ πονγκ.

Μάλιστα, ανέφερε πως «μετά από όλα αυτά θα υποδεχθούμε στο γήπεδο και πάλι τα σαράντα πρωταθλήματα της ομάδας, τα σαράντα δισκοπότηρα του πρωταθλητή, στα οποία θα προστεθεί και το φετινό».

Πηγή: Sport FM

Original article: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στη Unicef τα έσοδα της φιέστας – Μπράβο στον Μίτσελ που αγόρασε 1.000 εισιτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα