ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (19.30 Novasports 1) – Πως θα παίξουν οι ομάδες

11:52 4/3/2018 - Πηγή: BankWars

Τα ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον, ανεξαρτήτως της κατάστασης που βρίσκονται οι δύο «μονομάχοι».

Κάτι ανάλογο ισχύει και στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η «αιώνια» μάχη έχει οριστεί να αρχίσει στις 19:30 και θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών», λόγω της τιμωρίας των Πειραιωτών.

Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Novasports

1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Μποτία, Σισέ και Κούτρη.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ρομαό και Ταχτσίδης, με τους Μάριν (ή Πάρντο) και Μιραλάς στα άκρα. Επιτελικό ρόλο θα αναλάβει ο Οφόε και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Οικονόμου, Κουρμπέλη και Ινσούα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Τζανδάρης, με τους Κουλιμπαλί και Μουνιέ στα άκρα της επίθεσης. Ο Λουντ αναμένεται να είναι πίσω από τον προωθημένο Δώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα