Όλοι μαζί μποορούμε: Μεγάλη συναυλία με 60.000 κόσμο στο Καλλιμάρμαρο

Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο χθες! Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η παρέα του κατάφεραν να κινητοποιήσουν πάνω από 60.000 άτομα, αποδεικνύοντας πως αυτός είναι ουσιαστικά ο ρόλος του καλλιτέχνη: να εμπνέει, να εμψυχώνει, να ταξιδεύει, να ενώνει, αφού «Ολοι Μαζί Μπορούμε».

Ηταν η μεγάλη συναυλία του ΣΚΑΪ με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Βιολέτα Ικαρη, Βασιλική Καρακώστα, Κωστής Μαραβέγιας,

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Κατερίνα Πολέμη, Μελίνα Τανάγρη, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Μαρία Φαραντούρη, Γιάννης Χαρούλης, ενώ μαζί τους ήταν η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και η εντυπωσιακή χορωδία GraduArti που αποτελείται από αποφοίτους των Αρσακείων – Τοσίτσειων σχολείων.

«Τώρα κάθομαι και σκέφτομαι, ρε παιδιά, ότι από μια μεριά καλό είναι να προσγειώνεται κάποτε κανείς – έστω και απότομα, από την άλλη το τραγούδι θέλει πέταγμα, θέλει γλέντι και γιορτή», ήταν μία από τις πρώτες φράσεις που ο Νιόνιος απηύθυνε στον Κωστή Μαραβέγια και στον Πάνο Μουζουράκη, αλλά και κυρίως στο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα