Όλγα Γεροβασίλη: Να αποδείξει αυτά που λέει ο κ.Πανούσης

Να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει «γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει», ζητεί η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση. Σημειώνει δε, ότι «αντ΄ αυτού, μοιράζει “διαλόγους” στα μέσα ενημέρωσης».

“Ο κ. Πανούσης πρέπει ακόμη να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε

άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται».

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Πανούσης επιχείρησε να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας, υποστηρίζει το κόμμα, μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τους οποίους ένας πρώην υπουργός δημοσιοποιεί εκ των υστέρων τόσο σοβαρές καταγγελίες», ενώ προσθέτει ότι ανεξάρτητα από τους λόγους αυτής της «καθυστέρησης», θέλουμε να τονίσουμε, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες.
Keywords
Τυχαία Θέματα