Οι πολιτικοί μας καλούν τους ξένους να επενδύσουν στην Ελλάδα και δεν έχουν ούτε μία μετοχή του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Εκτός…επενδυτικής βαθμίδας το Χρηματιστήριο Αθηνών για τους πολιτικούς, με βάση τα στοιχεία του πόθεν έσχες τους. Πολλοί μιλούσαν και μιλάνε για την εμπιστοσύνη στις προοπτικές της οικονομίας, των επενδύσεων και των επιχειρήσεων, πολλοί καλούν με δηλώσεις τους ξένους να έλθουν να επενδύσουν, αλλά…ελληνική μετοχή κανένας δεν βάζει στο χαρτοφυλάκιό του…

Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κ.Καραμανλής, η συντριπτική πλειοψηφία των πρώην και νυν υπουργών, όπως και

η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, είτε δηλώνουν πλούσιοι, είτε “φτωχοί”, δεν έχουν ούτε ένα “χαρτί” του ελληνικού Χρηματιστηρίου.

Προφανώς, κάηκαν το 1999 στο …χυλό και από τότε …φυσάνε και το γιαούρτι.

Αλλά και όσοι έχουν κάποια ελληνικά “χαρτιά” στα χαρτοφυλάκια τους, είναι …απομεινάρια του μακρινού παρελθόντος!

Δείτε:

-Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει 3.500 τεμάχια της ΑΝΕΚ.

-Η Φώφη Γεννηματά έχει 120 μετοχές Αστέρας Βουλιαγμένης (χωρίς αποτίμηση)

-Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας έχει 8.800 τεμάχια της Connection η οποία είναι εκτός διαπραγμάτευσης στο ΧΑ, 21 μετοχές της Εθνικής και 5 μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς.

-Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης έχει 50 μετοχές της Aegean, 212 της Ιντρακόμ Κατασκευές, 1 της Εθνικής Τράπεζας

-Ο Ευ.Βενιζέλος έχει 2000 τεμάχια στον ΟΤΕ, 750 τεμάχια στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (νυν Eurobank) και 4 τεμάχια Eurobank.

-O πρώην υπουργός Αλέκος Φλαμπουράρης έχει 80 μετοχές της Τράπεζας Αττικής και 33.000 μετοχές Άττικατ και 4.500 μετοχές Βαλκάν που δεν διαπραγματεύονται πια στο ΧΑ.

-Ο πρώην υπουργός Νικ. Ξυδάκης έχει 400 μετοχές της Φουρλής, 200 της ΓΕΒΚΑ, 31 της Alpha Bank, 2 της Εθνικής Τράπεζας και 55  του ΟΤΕ.

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: Αυτά είναι τα εισοδήματα που δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί

Keywords
Τυχαία Θέματα