Οι κυριότερες ειδήσεις στις 13/3/17

Εξ αποστάσεως οι συζητήσεις.. Οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης συνεχίζονται ανέφερε σήμερα η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανίκα Μπράιτχαρντ στην καθιερωμένη ενημέρωση το Τύπου στις Βρυξέλλες, τονίζοντας ότι οι ομάδες των θεσμών έχουν επιστρέψει στις έδρες τους και οι επαφές ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup στις 20 Μαρτίου λαμβάνουν χώρα τόσο στην Αθήνα όσο και από τις έδρες των θεσμών
/>
Δεν ψηφίζει η ΝΔ.. Σε ανακοίνωσή η ΝΔ αναφέρει ότι θα καταψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης. Όλοι συνειδητοποιούν ότι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση τονίζει η ΝΔ. Σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται η συμφωνία… Στις αρχές Μαΐου εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταβίβασης της πλειοψηφίας των μετοχών της APIVITA στη εταιρεία ισπανικών συμφερόντων PUIG που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας, των αρωμάτων και καλλυντικών.

Ο ΣΕΒ προειδοποιεί .. Η λειτουργία της αγοράς σε καθεστώς διαρκούς αβεβαιότητας, καθώς συνεχίζονται χωρίς τέλος οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και η συνειδητοποίηση της κατακόρυφης αύξησης της φορολογικής επιβάρυνσης το 2017, έχουν επηρεάσει αρνητικά την οικονομική δραστηριότητα αναφέρει ο ο ΣΕΒ σ Συμφωνία στις θαλάσσιες μεταφορές…Μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ που έχει στο επίκεντρο την προστασία του ελληνικού πλοίου και του Έλληνα ναυτικού, υπεγράφη σήμερα στο υπουργείο Ναυτιλίας στον Πειραιά.
Σταθερά τα φάρμακα… Σταθεροποιητικές είναι οι τάσεις στη λιανική αγορά φαρμάκων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Icap. Τα κόκκινα δάνεια στο επίκεντρο… Η Ντανιέλ Νουι επικεφαλής του SSM στην Αθήνα για συνανήσεις με ΤτΕ και τραπεζίτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Οικονομία > BankWars