Οι εφημερίδες, φιλοκυβερνητικές και “αντι”, “εξαφάνισαν” τον Π. Καμμένο στα πρωτοσέλιδα – “Απών” από το Ζάππειο – Κρίμα οι φιλοφρονήσεις, “Πάνο μου”, Αλέξη μου”

Η εκδήλωση – φιέστα στο Ζάππειο για τον εορτασμό της …Απελευθέρωσης της χώρας από τα μνημόνια και των …Σωτήριων μέτρων του Eurogroup για το χρέος, σημαδεύτηκε από την εμφάνιση του πρωθυπουργού με την κόκκινη γραβάτα αλλά και από τα θερμά λόγια που αντάλλαξε με τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ

και οι ΑΝ.ΕΛΛ. πετύχαμε να φτάσουμε ως εδώ και οι αντίπαλοί μας που ποτέ δεν αποδέχτηκαν ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε έως εδώ, σήμερα στέκονται αμήχανοι μπροστά σε σε ό,τι καταφέραμε», είπε ο Αλ. Τσίπρας.

«Για αυτό Πάνο, να ξέρεις», είπε στον Πάνο Καμμένο, «έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Έχουμε να δώσουμε ακόμη πολλές μάχες για να αποδοθεί δικαιοσύνη, κάθαρση και θα αποδοθεί, για να καθαρίσουμε τη χώρα από την διαφθορά».

Ο Π. Καμμένος στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, διαβεβαίωσε τον λαό ότι «έχει ηγέτη του έναν έντιμο και άξιο πρωθυπουργό, τον καλύτερο πρωθυπουργό που έχει περάσει στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, τον Αλέξη Τσίπρα».

…Τα θερμά αυτά λόγια, θα περίμενε κανείς να είναι αποτυπωμένα και στα πρωτοσέλιδα του φιλο-κυβερνητικού τύπου, αλλά και των αντιπολιτευόμενων εφημερίδων….

…Τι το πιο λογικό;

…Και όμως, ο Πάνος Καμμένος δεν υπάρχει ούτε στις δηλώσεις του αλλά ούτε καν σε φωτογραφία στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων!…

…Εξηφανίσθη, ως δια μαγείας! Λες και δεν ήταν στο Ζάππειο…

ΥΓ: Η μόνη εφημερίδα του Σαββάτου που έχει σε φωτο τον Π.Καμμένο στην πρώτη σελίδα, είναι ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ…

Οι εφημερίδες του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα