Ο Βασίλης Κουτσιώρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων με τη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ για τα Βριλήσσια»

Με την γνώση και την εμπειρία που έχει αποκτήσει, το υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς που διαθέτει και συνεχίζοντας την δράση του πατέρα του, Ευάγγελου Κουτσιώρη, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος, ο Βασίλης Κουτσιώρης ενώνει τις δυνάμεις του με τη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ για τα Βριλήσσια» με υποψήφιο δήμαρχο

τον Γιάννη Πισιμίση.

Ο Βασίλης Κουτσιώρης γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Βριλήσσια όπου και ζει έως σήμερα.

Ανδρώθηκε μέσα σε μια οικογένεια με μεγάλη παράδοση και Δράση στην Πολιτική.
Ο πατέρας του Ευάγγελος Κουτσιώρης διετέλεσε Πρόεδρος του Ταμείου Ασφαλίσεως Προσωπικού Εταιρειών Τσιμέντων την περίοδο 1991 έως το 1993 επί Πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη καθώς και μέλος της Επιτροπής Κρατικών Προμηθειών από το 2004 έως το 2008 επί πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το 1994 εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βριλησσίων όπου και ξεχώρισε για την σημαντική του Δράση έως και το 2006.

Τα πρώτα σημάδια της επιρροής που είχε το πολιτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε ο Βασίλης, άρχισαν να διαφαίνονται από νωρίς, μέσα από την εκλογή και ενεργή συμμετοχή του στα Μαθητικά Συμβούλια.

Αργότερα, κατά την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων στην Αγγλία, συνέχισε με την ίδια θέρμη την υποστήριξη και εκπροσώπηση των Ελλήνων Φοιτητών των Πανεπιστημίων στα οποία φοίτησε.

Ο Βασίλης Κουτσιώρης είναι Γενικός Διευθυντής στο Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη).

Το Δίκτυο Πόλεων Δ.Ε.Π.ΑΝ. είναι μια Αναπτυξιακή Επιχείρηση Τοπικής Αυτοδιοίκησης που σήμερα (6ος του 2019) αριθμεί πάνω από 80 μέλη Δήμους, Περιφέρειες και Νομικά Πρόσωπα αυτών.

Ως Γενικός Διευθυντής έχει την ευθύνη για την καθημερινή διοίκηση και διαχείριση όλων των εργασιών της εταιρίας με σκοπό την επίτευξη των στόχων και σκοπών του Φορέα σε επίπεδο οικονομικό, οργανωτικό και περιβαλλοντικής διαχείρισης. Επιπλέον έχει επωμιστεί την χάραξη της Στρατηγικής Ανάπτυξης και την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων. Ιδιαιτέρως σημαντική είναι η διαχείριση και ο συντονισμός μεταξύ των Μελών του Δικτύου και η συνεχής υποστήριξη τους με την μεταφορά τεχνογνωσίας και ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Keywords
Αναζητήσεις
o-vasilis-koutsioris-ypopsifios-dimotikos-symvoulos-vrilission-me-ti-nea-pnoi-gia-ta-vrilissia.htm
Τυχαία Θέματα