Ο Στεφανάκος διαψεύδει ότι επιτέθηκε στον Τσοχατζόπουλο – Απειλεί με μηνύσεις

18:13 3/8/2016 - Πηγή: BankWars

Ο Βασίλης Στεφανάκος διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρει ότι επιτέθηκε κατά του του πρώην Υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα στις φυλακές, απειλώντας μάλιστα με αγωγές και μηνύσεις.

Η κίνηση αυτή έγινε μέσω του συνηγόρου του, ο οποίος διαψεύδει ότι χτύπησε τον κ. Τσοχατζόπουλο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί

σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών.

Αντίστοιχα, κύκλοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης υποστηρίζοουν ότι δεν έλαβαν καμία γνώση για μεταφορά του πρώην Υπουργού στο νοσοκομείο.

Ο συνήγορος του κ. Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα, η εφημερίδα «Έθνος» δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της, φωτογραφία του εντολέα μου, κ. Βασίλη Στεφανάκου, με τη σημείωση: «Άγριος Ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο στη φυλακή». Το κείμενο αυτό, (ολόκληρη η σελίδα 28),είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου .

Επειδή ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν, σήμερα, σε επίσκεψη μου στη φυλακή, μου ανετέθη από τον θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα