Ο Π.Καμμένος εκθέτει τον Α.Τσίπρα στο ΝΑΤΟ – Λέει τα δικά του για τη “Μακεδονία”

Την ώρα που οι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ υποδέχονται με θερμά λόγια την συμφωνία Ελλάδας-ΠΓΔΜ, ο υπουργός Αμυνας Π.Καμμένος εμφανίστηκε όχι μόνο να είναι αντίθετος, αλλά και να εκτιμά ότι η συμφωνία δεν πρόκειται να ψηφιστεί από την παρούσα ελληνική Βουλή.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, στο κείμενο των συμπερασμάτων

του ΝΑΤΟ θα καθίσταται σαφές ότι πρέπει να καλυφθούν όλοι οι όροι για να προχωρήσει στο όποιο στάδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο σε επαφές με ξένους ομολόγους του εξέφρασε την άποψη ότι «η συμφωνία δεν πρόκειται να ψηφιστεί από την παρούσα Βουλή στην Ελλάδα, καθώς η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν αποδέχεται τον όρο ‘’Μακεδονία’’».

«Δεν πιστεύω ότι μπορεί να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών και να εγκριθεί από τη Βουλή. Θα συνεχίσουν να συλλέγουν προσκλήσεις, ίσως βγάζουν και φωτογραφίες αλλά όσο χρησιμοποιούν το όνομα Μακεδονία θα είναι εκτός ΝΑΤΟ. Οσο δεν θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή, δεν θα έχουμε εκλογές» υποστήριξε σε συνομιλητές του ο Πάνος Καμμένος, υπονοώντας ότι όταν έρθει η συμφωνία για κύρωση στη Βουλή θα προκαλέσει εκλογές.

Σε ερώτηση για την επίθεση της ΝΔ εναντίον του πρωθυπουργού και των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, ο κ. Καμμένος σχολίασε: «Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στον Χότζα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα