Ο Παναθηναικός ψήφισε…Λαφαζάνη! Ποιά Ευρώπη; Αποκλείστηκε από την… άμπαλη Καμπάλα

Εκτός Ευρώπης έμεινε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είδε να γράφεται μία μαύρη σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία, με τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League με θύτη την …άμπαλη Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν.

Oι «πράσινοι» είχαν αποσπάσει λευκή ισοπαλία (0-0) στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο δεν πήραν ποτέ τη νίκη που χρειάζονταν στον επαναληπτικό της Λεωφόρο, με το τελικό

2-2 να βάζει «ταφόπλακα» στις ελπίδες τους για πρόκριση στους ομίλους που μάλιστα θα τους απέφερε περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα του Αναστασίου βρέθηκε να χάνει δύο φορές στο παιχνίδι, μετά τα ισάριθμα γκολ του Ντοντό (6′, 60′) και παρά το γεγονός ότι απάντησε με τους Μπεργκ (34′) και Νάνο (78′) δεν κατάφερε να σημειώσει το πολυπόθητο τρίτο γκολ που θα την έστελνε στους ομίλους.

Aξίζει να σημειωθει ότι το τριφύλλι είχε δύο δοκάρια στο ματς στο 3′ με τον Νίνη και σε προσπάθεια του Βερνίντουμπ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ, Νάνο, Μπούρμπος (77΄ Λαγός), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (66΄ Πέτριτς), Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης (67΄ Κλωναρίδης)

ΚΑΜΠΑΛΑ (Χρίγκορτσουκ):Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βερνίντουμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ, Ζετς (86΄ Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζένιοφ, Ντοντό, Αντόνοφ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

O ΠΑΟΚ απλά «σφράγισε» το εισιτήριο στους ομίλους του Europa League , παίρνοντας την ισοπαλία 1-1 τη Δανία κόντρα στη Μπρόντμπι.

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να πετύχει το θαύμα στην Πόλη με τη Φενέρμπαχτσε, όπου έχασε με 3-0. Στο πρώτο ματς στο Περιστέρι είχε ηττηθεί με 1-0.

Keywords
Αναζητήσεις
λαφαζάνης παναθηναικος
Τυχαία Θέματα