Ο Παναθηναικός “αυτοκτόνησε” μπροστά σε 20.000 οπαδούς του – Έχασε 1-0 από την Ξάνθη

21:55 6/2/2016 - Πηγή: BankWars

O Παναθηναϊκός μπροστά σε ένα γεμάτο από τους οπαδούς του γήπεδο που πήγαν να υποδεχθούν τα νέα αποκτήματα της ομάδας τους, υπέστη εντός έδρας ήττα 1-0 από την Ξάνθη, μένοντας με 10 παίκτες από το 51′, λόγω της αποβολής του Ζέκα. Ο διαιτητής Μάνταλος απέβαλε τον Πορτογάλο επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Σολτάνι, κάτι όμως που πολλοί αμφισβητούν
βλέποντας τη φάση.

Ο Καρίμ Σολτάνι πέτυχε το “χρυσό” γκολ των Ακριτών. Η ομάδα του τριφυλλιού προσπάθησε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει αλλά η ομάδα που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ ήταν και πάλι η Ξάνθη που είχε δοκάρι στο 84ο λεπτό.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Μολέντο, Νάνο, Λαγός 75′ Λουντ), Ζέκα, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Καλτσάς (53′ Εσιέν), Βιγιαφάνιες (64′ Πράνιτς).

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Φλίσκας (70′ Παπαστεργιανός), Νιέτο (80′ Βασιλακάκης), Ορφανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ντιμιτρόφ (59′ Σκούρτης).

Ο ΛΕΤΟ

Πριν τον αγώνα έγινε και η παρουσίαση των νέων παικτών του Παναθηναϊκού, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να γνωρίζει την αποθέωση από τους φίλους του τριφυλλιού.

Λεβαδειακός – Πανθρακικός 1-1 και Πλαντανιάς – Αστέρας Τρίπολης 2-0

Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ με πέναλτι αλλά τελικά ο Πανθρακικός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, 1-1.

Ο Πλατανιάς στην έδρα του εύκολα νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Τα γκολ σημείωσαν οι Γουνδουλάκης και Ανγκούλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα