Ο Μάνος Πετσίτης και στη Βουλή!

Αναφορά στην υπόθεση του Μάνου Πετσίτη έκανε στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ανάγοντάς την στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης να βρει σκάνδαλα. Οπως είπε χαρακτηριστικά, «αφού δεν βρήκατε οφσόρ σε συγγενείς, τώρα ψάχνετε φίλους και συμμαθητές».

«Κύριε Μητσοτάκη αφού τα fake news για

τους πολιτικούς και τις συντάξεις δεν πιάνουν, αρχίσατε να σκανάρετε τους συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού και αφού ούτε εκεί βρήκατε τίποτα αρχίσατε να ψάχνετε τους φίλους και τους συμμαθητές υπουργών. Καλά το πάτε, αλλά κινδυνεύετε να γίνετε καταγέλαστος και εσείς και η παράταξή σας», συνέχισε ο Αλ. Τσίπρας.

Μητσοτάκης: «Είναι ζήτημα γιατί αναγκαστήκατε να απολογηθείτε»

«Μου κάνει εντύπωση η ανησυχία σας για τη σκανδαλολογία», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Είναι ζήτημα γιατί αναγκαστήκατε να απολογηθείτε για κάτι που δεν μίλησα ιδιαίτερα αναλυτικά. Αλλά αφού το κάνατε, να ρωτήσω: ασκήθηκε ή δεν ασκήθηκε δίωξη για τη ΔΕΠΑ. Εμπλέκει ή δεν εμπλέκει ο κ.Κιτσάκος επτά υπουργούς: Απαντήστε αντί να διαβάζετε πρωτοσέλιδα. Αν έχετε διαφορές με επιχειρηματίες – με τους οποίους είχατε καλές σχέσεις στο παρελθόν- βρείτε τα».

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΤΣΙΤΗ…

Keywords
Τυχαία Θέματα