AUTO-MOTO: ο γιός του δικτάτορα, τα 11 supercar και τα 3,1 εκ. ευρώ!

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές πως μπορεί να είναι οι ιδιοκτήτες των supercar και πόσο μεγάλο πορτοφόλι μπορεί να έχει κανείς. Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι περισσότεροι είναι νομοταγείς πολίτες που πληρώνουν τους φόρους τους κ.λπ. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο… Οπότε υπάρχει μία μεγάλη μερίδα ιδιοκτητών supercar που κατατάσσονται στα κακά παιδιά. Ας πούμε από αυτούς που χρειάζεται να ζήσεις εκατό φορές για να βγάλεις όσα αυτοί σε μια ζωή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Teodoro Nguema Mangue, γιος του δικτάτορα της Ισημερινής Γουϊνέας (βρίσκεται στην κεντροδυτική ακτή της

Αφρικής). Ο «Teo», όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά, δεν ήταν μόνο γνωστός playboy στο VIP κύκλο αλλά και μέγα λαμόγιο μιας και είχε βουτήξει δισεκατομμύρια δολάρια από το δημόσιο ταμείο της πετρελαιοπαραγωγικής χώρας του.

Σε επιδρομή που έκανε η γαλλική αστυνομία σε βίλα 101 δωματίων στο Champs Elysees κατασχέθηκαν πανάκριβα κοσμήματα, έργα τέχνης (Degas, Renoir κ.α.), παλαιωμένα κρασιά και μία μοναδική συλλογή από πανάκριβα αυτοκίνητα.

Περισσότερα στο www.caroto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα