Ο Φώτης Προβατάς Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων

23:26 6/1/2013 - Πηγή: BankWars

Ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Αθηναίων, υπεύθυνος για τις Διεθνείς και τις Δημόσιες Σχέσεις , κ. Φώτης Προβατάς εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.

Ο «ανασχηματισμός», κατά την πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του έτους ( 06.01.2013), έγινε με βάση τα οριζόμενα στο πρόγραμμα «Καλλικράτης» και σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε πρόφατα το υπουργείο Εσωτερικών για αρχαιρεσίες σε συγκεκριμένα όργανα στους δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Ετσι, κατά τη διαδικασία εκλογής του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του

δήμου Αθηναίων εξελέγη πρόεδρος ο κ. Προβατάς – μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) , ο οποίος ανήκει στην παράταξη του κ. Γ. Καμίνη («Δικαίωμα στην Πόλη») – με 25 ψήφους υπέρ, 11 λευκά και 7 άκυρα ψηφοδέλτια. Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Χρήστος Τεντόμας (παράταξη «Αθήνα Πόλη της Ζωής Μας») με 27 ψήφους υπέρ, 13 λευκά και 3 άκυρα ψηφοδέλτια και γραμματέας η κυρία Λήδα Καζαντζάκη (παράταξη «Ανοιχτή Πόλη») με 26 ψήφους υπέρ, 5 λευκά και 12 άκυρα ψηφοδέλτια.

Η θητεία των οργάνων που εκλέγονται, αυτή τη δημοτική περίοδο, είναι διάρκειας ενός έτους και λήγει τον Αύγουστο του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα