Ο ΔΟΛ ΖΕΙ! Αναστολή απεργιών και στον ΠΗΓΑΣΟ, μπήκαν χρήματα για το “δώρο”

Κυκλοφορούν κανονικά την Τετάρτη οι εφημερίδες ΝΕΑ (ΔΟΛ) και ΕΘΝΟΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑ (ΠΗΓΑΣΟΣ), μετά την αναστολή των κινητοποιήσεων των εργαζομένων. Την Κυριακή θα κυκλοφορήσει και το ΒΗΜΑ. Οι θετικές αυτές εξελίξεις προέκυψαν μετά την πίστωση του Δώρου των Χριστουγέννων στους λογαριασμούς των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ θα πραγματοποιήσουν νέα

συνέλευση στις 10 Ιανουαρίου, ελπίζοντας μέχρι τότε να έχουν λάβει ένα από τα 5 μηνιάτικα που τους οφείλονται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πίστωση του Δώρου στους εργαζόμενους του ΔΟΛ έγινε μετά την αποδέσμευση λογαριασμών της εταιρείας στην ΕΤΕ, η οποία μέχρι προχθές αρνείτο να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, παρακρατώντας όλο το ποσόν της κυκλοφορίας των εφημερίδων, λόγω των υπέρογκων χρεών του ΔΟΛ.

Το πρόβλημα στον ΔΟΛ δεν λύθηκε, αλλά…μάλλον βιάστηκαν κάποιοι να εκφωνήσουν τον …τιμητικό επικήδειο. Καθώς οι εφημερίδες ΝΕΑ και ΒΗΜΑ θα κυκλοφορούν κανονικά, τα “σήματα” δεν απαξιώνονται και δημιουργούνται οι προυποθέσεις για να βρεθεί μια βιώσιμη λύση με τη συμφωνία των τραπεζών και με άλλο πιθανόν “εταίρο”. Άλλωστε, οι τράπεζες, πολύ καλά γνωρίζουν, ότι αν κλείσουν οριστικά τη στρόφιγγα, ο ΔΟΛ θα κλείσει, αλλά τα χρέη του θα τα πληρώσουν εκείνες. Όσο …ζει, έλεγε χθες υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, όλο και κάτι θα εξοφλεί, όλο και κάποια ελπίδα θα υπάρχει…

ΔΟΛ: Προσπάθεια να βγουν τα φύλλα του Σαββατοκύριακου

Keywords
Τυχαία Θέματα