Ο Δ.Γούτας “χτύπησε” την Καλλονή στην Ξάνθη

Η Ξάνθη κατάφερε λίγο πριν από την εκπνοή στον αγώνα με την Καλλονή, να φτάσει στη νίκη μετά από 8 αγωνιστικές (είχε κερδίσει τελευταία φορά τον ΟΦΗ στις 18/12/2013) και να πάρει βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας τους 29 βαθμούς πιάνοντας την Καλλονή στην 9η θέση.

Λυτρωτής ο Γούτας στο 89′, ο οποίος πήγε με δύναμη πάνω στην μπάλα και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στη σέντρα του Κάλβο από αριστερά νίκησε τον Σιδεράκη

για το 1-0.

Στο 77′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μη καταλογισμό πέναλτι, όταν η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Ζακουανί, μετά από τη κεφαλιά του Βαλιού, ωστόσο ο διαιτητής Κομίνης θεώρησε πως ήταν ακούσιο και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το τρίποντο για την Ξάνθη έρχεται σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, καθώς πλέον μπήκαμε στην τελευταία δεκάδα αγώνων και κάθε βαθμός για τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, είναι σημαντικός.

Οι συνθέσεις:

Skoda Ξάνθη(Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Βάλλας, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Σολάρι, Μαρίν(75′Ράνος), Τριάδης(46′Κάλβο), Μπέρτος, Μάνταλος, Σολτάνι, Μπαξεβανίδης.

Καλλονή(Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος(89′Ζακουανί), Ποντάνι(61′Φουρλάνος), Ζακουάνι, Βάλιος, Γιορέντε, Μαρσέλο, Κεϊτά(87′Καζάκης), Μανούσος, Φαρία, Καλτσάς.

contra.gr

Original article: Ο Δ.Γούτας “χτύπησε” την Καλλονή στην Ξάνθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα