Νομικές συμβουλές για startups σε ειδική εκδήλωση του Found.ation

11:47 9/7/2013 - Πηγή: BankWars

Η παροχή βασικών νομικών συμβουλών σε θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας και startup θα είναι το θέμα του πρώτου κατά σειρά Educ.ation Class που διοργανώνει το Found.ation την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 στις 19:00.

Σε μία εποχή όπου οι εξελίξεις σε οικονομικό και τεχνολογικό επίπεδο και στο επίπεδο αγορών είναι ραγδαίες και η αύξηση της γνώσης και των πληροφοριών αλματώδης, καθίσταται αναγκαία η συνεχής ενημέρωση των νέων επιχειρηματιών από ανθρώπους διακεκριμένους και αναγνωρισμένους στο τομέα τους. Στο πρώτο

Educ.ation Class θα φιλοξενήσουμε το Marcel Cremer σε μία συνάντηση που θα εστιάσει σε θέματα νομικής φύσεως.

Κύριο θέμα της εισήγησης του θα είναι οι βασικές γνώσεις και ανάγκες ενός νέου επιχειρηματία υπό το νομικό πρίσμα. Κατά τη διάρκεια της εισήγησης θα επικεντρωθεί σε ζητήματα όπως η σύσταση εταιρειών, τα ιδιωτικά συμφωνητικά μετοχών, η καταχώρηση εμπορικού σήματος και η επίλυση διαφορών με γνώμονα το κόστος, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα.

Ο Marcel Cremer, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και εταίρος στη δικηγορική εταιρεία Cremer & Συνεργάτες, ειδικεύεται στο εμπορικό δίκαιο και συνεργάζεται ως νομικός σύμβουλος με πλήθος ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Essex και έχει μεγάλη εμπειρία στις επενδύσεις ακινήτων μέσα από τη συνεργασία του ως νομικός σύμβουλος με τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων του Λονδίνου από το 2003 έως το 2006.

Found.ation
Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013, ώρα 19:00
Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123, Κ. Πετράλωνα, 118 54
τηλ.: 210 34 50 606 I fax: 210 34 22 939

Eventora (για δήλωση συμμετοχών): https://www.eventora.com/en/Events/paroxh-basikwn-nomikwn-symboylwn-se-8emata-neanikh
Facebook : https://www.facebook.com/found.ationgr
Twitter: https://twitter.com/found_ationgr

Keywords
Τυχαία Θέματα