Νίκας: Προσθήκη επωνυμίας της εταιρείας στην αγγλική

Η εταιρεία “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” (“Εταιρεία“) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, στις 12.06.2018, η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, μεταξύ των άλλων θεμάτων, αποφάσισε την προσθήκη της επωνυμίας της, στην αγγλική γλώσσα, ήτοι “PANAGIOTIS G. NIKAS SOCIETE ANONYME INDUSTRIAL

AND COMMERCIAL COMPANY” με διακριτικό τίτλο “P.G. NIKAS S.A.”.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την υπ. αριθ. 78906/20.07.2018 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της Εταιρείας. Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή της 4ης/10/2018 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Εταιρείας, ορίζεται ότι από την Τρίτη, 09.10.2018, η αγγλική επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών ορίζεται σε “PANAGIOTIS G. NIKAS SOCIETE ANONYME INDUSTRIAL AND COMMERCIAL COMPANY” με διακριτικό τίτλο “P.G. NIKAS S.A.”.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (τηλ. 210 8187300, κα. Άρτεμις Ντούσια).

Keywords
Τυχαία Θέματα