Νέο κόμμα από τον Αλέξη Μητρόπουλο – “Κοινωνική Συννενόηση”

Ο Αλέξης Μητρόπουλος προχωρά στη μετεξέλιξη της ΕΝΥΠΕΚΚ (Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους) σε πολιτικό κόμμα, δηλώνοντας «παρών» για τις επόμενες εκλογές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έσβησε την ελπίδα της εναλλακτικής θεώρησης και διακυβέρνησης. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η Πολιτική ως λειτουργία έχει αποδυναμωθεί, έχει φθαρεί, έχει ευτελιστεί. Οι περισσότεροι σκεπτόμενοι συμπολίτες μας έχουν οδηγηθεί στην ιδιώτευση και στον

μοναχικό δρόμο»

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ είναι άμεση και αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε, αφού οι πρωτεργάτες τού νέου υπερΜνημονίου αλλά και οι παλαιές μνημονιακές δυνάμεις που το ψήφισαν μαζί τους, αρνούνται να συνεργαστούν.

Εξάλλου, ούτε και οι αλληλομισούμενες και αλληλοαποκλειόμενες συγκροτημένες ή διάχυτες αντιμνημονιακές δυνάμεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα αξιόπιστο μέτωπο άρνησης και υπέρβασης του μνημονιακού προγράμματος.

Συνεπώς η μόνη διέξοδος που παραμένει στην κοινωνία είναι η συνεννόηση των φορέων της, των οργανώσεων βάσης, ανεξάρτητων πολιτών, κοινωνικών συλλογικοτήτων, των ακηδεμόνευτων Κινήσεων», αναφέρει η ιδρυτική διακήρυξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα