ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το χιόνι πάγωσε και τα αεροδρόμια – 15 εκατοστά στο Σέντραλ Παρκ

23:32 3/1/2014 - Πηγή: BankWars

Σφοδρές χιονοπτώσεις πλήτουν όλες τις περιοχές στα βορειανατολικά των ΗΠΑ , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους -20 βαθμούς στη Βοστόνη, στους -18 στη Νέα Υόρκη και στους -16 στη Φιλαδέλφεια, όπου όλα τα σχολεία την Παρασκευή παρέμειναν κλειστά.

Συνολικά περίπου 4.500 πτήσεις έχουν ακυρωθεί από την Πέμπτη στις ΗΠΑ, εκ

των οποίων οι 1500 στη Νέα Υόρκη, από ή προς τα τρία αεροδρόμια της πόλης, το Νιούαρκ, το Λαγκάρντια και το JFK. Το αεροδρόμιο Κένεντι έκλεισε για τρεις ώρες λόγω της μηδενικής ορατότητας και της σφοδρής χιονόπτωσης.

Τό’ στρωσε στη Νέα Υόρκη με το ύψος του χιονιού να ξεπερνά τα 15 εκατοστά στο Σέντραλ Παρκ. Στην Τάιμς Σκουέρ, οι τουρίστες έπαιζαν χιονοπόλεμο, ενώ η θερμοκρασία έπεσε στους -10 βαθμούς Κελσίου.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο επίσης κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς εάν πρέπει να μετακινηθούν.

«Αυτός δεν είναι καιρός για να βγαίνετε έξω» προειδοποίησε εξάλλου τους πολίτες ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι, ο οποίος κήρυξε την Πέμπτη την πολιτεία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ανέστειλε τις εργασίες του για την Παρασκευλη.Το μετρό της πόλης λειτουργεί, με καθυστερήσεις στα δρομολόγια, και κάποια τρένα κυκλοφορούν στους ρυθμούς του προγράμματος του Σαββατοκύριακου.

Original article: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το χιόνι πάγωσε και τα αεροδρόμια – 15 εκατοστά στο Σέντραλ Παρκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα