Νέα κόντρα ΝΔ-Παππά για τα κανάλια – Ο ένας μιλάει για συμφέροντα, ο άλλος για …βοσκοτόπια

Να μην κινηθεί καμία διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες πριν το Συμβούλιο της Επικρατείας εξετάσει το σύνολο των σχετικών προσφυγών κατά του «νόμου Παππά» ζητεί η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της προειδοποιώντας ότι δεν θα επιτρέψει τα «καθεστωτικά σχέδια του κ. Παππά και των φίλων του να εξυπηρετηθούν σε βάρος του ΕΣΡ».

Νωρίτερα, να δημοσιοποιήσει την επιστολή του προς το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ)

όπου φέρεται να ζητεί να μην προχωρήσει η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών με τον νόμο Παππά, κάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι ζητεί ευθέως τη διαιώνιση του καθεστώτος ασυδοσίας που επικρατεί εδώ και σχεδόν 30 χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο.

Απαντώντας, η Ν.Δ. τονίζει ότι δεν θα δεχτεί μαθήματα συνταγματικότητας από την κυβέρνηση «που με έναν αντισυνταγματικό νόμο επιχείρησε να ελέγξει την πολυφωνία και τον πλουραλισμό».

«Όσο κι αν η κυβέρνηση προσπαθεί, οι πολίτες δεν ξεχνούν τον αποτυχημένο Υπουργό – καναλάρχη των βοσκοτοπίων της Ιθάκης κ. Παππά» σημειώνει σε ανακοίνωσή της. Πηγές της Ν.Δ. τονίζουν ότι η επιστολή εστάλη πριν από 15 μέρες και πως σε αντίστοιχη ενέργεια προέβησαν όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα