Νέα κλινική στο Βουκουρέστι με τη σύμπραξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και η ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών εγκαινίασαν την κλινική «Medsana – Genesis Athens» στην πόλη του Βουκουρεστίου, η οποία θα προσφέρει υπηρεσίες γυναικολογικές και εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η νέα κλινική θα περιλαμβάνει δύο κλινικές, που θα παρέχουν όλο το φάσμα ιατρικών υπηρεσιών σχετικά με γυναικολογικά θέματα και υπηρεσίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

«Τα

εγκαίνια της κλινικής Medsana — Genesis Athens συμπίπτουν με την συμπλήρωση 20 χρόνων επιτυχούς παρουσίας και καταξίωσης του Medsana στη Ρουμανία. Ταυτόχρονα σηματοδοτεί την έναρξη της περαιτέρω επέκτασής μας στην τοπική αγορά με τη σύσταση ειδικευμένων κέντρων παραχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τη Ρουμανία και τους Ρουμάνους», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος κατά την τελετή εγκαινίων.

Ο Δρ. Αποστολόπουλος δήλωσε, ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Medsana — Genesis Athens περιλαμβάνουν λαπαροσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις, υστεροσκοπικές-χειρουργικές, διαγνωστικές εξετάσεις, υπηρεσίες βραχείας νοσηλείας καθώς και υπηρεσίες εξωσωματικής γονιμοποίησης και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

«Το νέο εγχείρημα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών και επιδιώκει να καλύψει τα κενά της ρουμανικής αγοράς ενσωματώνοντας την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουν τα Medsana και η ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών. Ο όμιλός μας κατέχει ηγετική θέση στην προσφορά υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το ταξίδι της περαιτέρω επέκτασης στην Ρουμανία. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών, η Medsana συνέβαλε στην δημιουργία και την ανάπτυξη των υπηρεσιών υγείας της Ρουμανίας. Η στρατηγική μας δίνει έμφαση στην ποιότητα αντί της ποσότητας, τη στιγμή που η έναρξη λειτουργίας της νέας κλινικής στο Βουκουρέστι αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτήν την φιλοσοφία», δήλωσε ο Δρ. Αποστολόπουλος.

Με τη σειρά του ο Διευθυντής της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος δήλωσε ότι η νέα κλινική είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές που ήδη ισχύουν στα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου.

«Στόχος μας είναι να δώσουμε νέα ώθηση στον ιατρικό τουρισμό, αναδεικνύοντας την συμβολή της Ελλάδας στον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης στο αντικείμενο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα έχουν ήδη ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, βάσει συμφωνιών που έχουν επιτευχθεί με ξένα πανεπιστήμια», δήλωσε ο Δρ. Πάντος.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ιδρύθηκε πριν από 32 χρόνια. Στη Ρουμανία, λειτουργεί ήδη τρια Medsana medical Centers, δύο στην πόλη του Βουκουρεστίου και ένα στο Πλοέστι.

O Όμιλος διαθέτει μέσω της 100% θυγατρικής του εταιρείας, με την επωνυμία «Medsana Bucharest Medical Center», τρία διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία και βρίσκεται στη διαδικασία ίδρυσης ενός σύγχρονου ιδιωτικού νοσοκομείου δυναμικότητας περίπου 150 κλινών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θυγατρική του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Medsana στην Ρουμανία, συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια σταθερά ανάμεσα στις 10 καλύτερες ξένες επενδύσεις στην Ρουμανία, σύμφωνα με σχετική λίστα που καταρτίζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ρουμανία.

Το επιλεγμένο ιατρικό προσωπικό που αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό καθιέρωσαν το Medsana ως το κορυφαίο ιατρικό κέντρο της χώρας κατά τη διάρκεια των εννέα ετών λειτουργίας του.

Οι μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ρουμανίας όπως η Allianz, Generali, Interamerican, ING Nederlandel κ.α. εμπιστεύονται το Medsana για τον προ-ασφαλιστικό υγειονομικό έλεγχο των πελατών τους.

Η εταιρεία Medsana BMC παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε φυσικά πρόσωπα καθώς και στο προσωπικό πολυεθνικών εταιρειών.

Μεταξύ των εταιρειών αυτών συγκαταλέγονται και οι ακόλουθες εταιρείες: Vodafone, Alpha Bank, Alpha Finance, British American Tobacco, Intrarom, Parmalat, Societe Generale – BRD, ING Bank, Nationale Nederlanden, Procter & Gamble, Isomat, Loulis Group, Fourlis – Genco, Elgeka, Wringley, Sysware, HVB Bank, Paynet, Marriot Hotel, Alumil κ.α.

Πηγή: AGERPRES

Keywords
Τυχαία Θέματα