Νέα επίθεση Trump στα ΜΜΕ, επειδή χρησιμοποιούν ανώνυμες πηγές

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σήμερα σφοδρή κριτική στους “προμηθευτές” των “ψευδών ειδήσεων”, όπως τις αποκάλεσε, μιλώντας σε ένα συνέδριο συντηρητικών ακτιβιστών στο Μέριλαντ.

Μιλώντας σε πλήθος υποστηρικτών του που είχαν συγκεντρωθεί στην αίθουσα χορού ενός ξενοδοχείου, ο Τραμπ προσπάθησε να διευκρινίσει τι εννοούσε με το μήνυμα που είχε αναρτήσει στο Twitter ότι ορισμένα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να θεωρούνται “εχθρός του λαού”.

“Είμαι κατά των ανθρώπων εκείνων που επινοούν ιστορίες

και επινοούν πηγές. Δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν πηγές εκτός και αν αναφέρουν το όνομα κάποιου. Ανακοινώστε τα ονόματα (των πηγών). Να μην υπάρχουν πλέον (ανώνυμες) πηγές”, υποστήριξε.

Ο πρόεδρος Τραμπ έχει κατ’ επανάληψη επικρίνει τα μμε αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του, στις 20 Ιανουαρίου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εκφώνησε αυτήν την ομιλία στη Διάσκεψη Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών (CPAC), στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν οι προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, όπως η αναθεώρηση του φορολογικού κώδικα, η ανάκληση των ομοσπονδιακών ρυθμιστικών μέτρων στη βιομηχανία και η κατάργηση του λεγόμενου Obamacare, του νόμου για την ασφαλιστική κάλυψη που είχε προωθήσει ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα