Ν. Δένδιας: Η κυβέρνηση να παραιτηθεί ή να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της Ζ. Κωνσταντοπούλου!

Την άμεση αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Δένδια προκάλεσε η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, καλώντας την κυβέρνηση είτε να παραιτηθεί, είτε να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής.

Η πρόεδρος της Βουλής σας έφερε απολύτως προ των ευθυνών σας, νομοθετείτε με ελεύθερη βούληση ή, όχι;” ρώτησε σε έντονο ύφος ο κ. Δένδιας, απευθυνόμενος στον υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Παρασκευόπουλο.

“Αυτή τη στιγμή

καταγγέλλεστε από την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κι εσείς και ο κ. Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση συνολικά ότι είστε κατά την καλύτερη των περιπτώσεων αντικείμενα – προτιμάτε υποκείμενα, όπως το προτιμάτε- εκβιασμού και κατά συνέπεια στερείστε ελευθέρας βουλήσεως, στη χειρότερη δε για εσάς πιθανότητα ότι είστε όργανα δανειστών. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να κάθεστε εκεί.

Ο μόνος τρόπος να συνεχίσει η κυβέρνηση να κάθεται στα κυβερνητικά έδρανα μετά την καταγγελία την ευθύτατη και σαφέστατη της Προέδρου της Βουλής είναι είτε να παραιτηθείτε όλοι στο σύνολό σας είτε να καταθέσετε αμέσως πρόταση μομφής κατά της κυρίας Κωνσταντοπούλου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα