Ν. Χαρδαλιάς σε ΠτΔ: «Με καθημερινή σκληρή δουλειά στις γειτονιές όλα θα πάνε καλά»

Τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά υποδέχθηκε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κυρία Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον κ. Χαρδαλιά και του ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του εν όψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου 2024, τονίζοντας: «Η Περιφέρεια έχει μεγάλη ευθύνη για την ασφάλεια όλων μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις προτεραιότητές του προκειμένου η Αυτοδιοίκηση να ανταποκριθεί στις προκλήσεις

της νέας εποχής και επεσήμανε ότι η ανάληψη των καθηκόντων του απαιτεί τεράστια προσπάθεια: «Δεν είναι απλά και μόνο η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας αλλά και η μοναδική στον κόσμο όπου ο μισός πληθυσμός της χώρας βρίσκεται σε αυτή και συνεισφέρει σχεδόν 48% στο ΑΕΠ».

«Οι προκλήσεις μεγάλες, τα στοιχήματα ακόμα μεγαλύτερα, αλλά νομίζω ότι με καθημερινή σκληρή δουλειά στις γειτονιές θα πάνε όλα καλά» υπογράμμισε ο Ν. Χαρδαλιάς.

Keywords
Αναζητήσεις
n-chardalias-se-ptd-me-kathimerini-skliri-douleia-stis-geitonies-ola-tha-pane-kala.htm
Τυχαία Θέματα