Διαψεύδεται ανεπίσημα το “μυστικό ραντεβού” Καραμανλή – Τσίπρα

Εκνευρισμό προκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου η πληροφορία περί μυστικής συνάντησης Καραμανλή – Τσίπρα, που φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού “Επίκαιρα” και ενώ βρίσκεται σε έξαρση η αντιπαράθεση ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις εκλογές.

Το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού διαψεύδει το δημοσίευμα, ανεπίσημα, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση από

το γραφείο του Κ. Καραμανλή.

Αντιστοίχως δεν έχει υπάρξει επίσημη διάψευση από το ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των “Επικαίρων”, το ραντεβού έγινε τον Δεκέμβριο, λίγο πριν από την περίοδο των εορτών.

Την πρωτοβουλία είχε ο κ. Καραμανλής και έλαβε χώρα στο διαμέρισμα που διατηρεί στο Λυκαβηττό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο πολιτικοί συζήτησαν για την υποψηφιότητα Τσίπρα με το Ευρωπαϊκό Αριστερό Κόμμα και συμφωνούν για τους κινδύνους που εγκυμονεί για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα η απόλυτη κυριαρχία της γερμανικής πολιτικής.

Δεν συμφώνησαν όμως στις εκτιμήσεις για τα εσωτερικά πολιτικά πράγματα και για την “επόμενη ημέρα”, ενώ ο κ. Καραμανλής ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να κάνει οποιαδήποτε κίνηση εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, αφού κάτι τέτοιο κατά την άποψή του θα ήταν βλαπτικό και για τη χώρα, αλλά και για τη ΝΔ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν είναι η μοναδική συνάντηση των δύο, ενώ ο κ. Τσίπρας ήταν ενήμερος ότι ο κ. Καραμανλής δεν θα παραβρισκόταν στην τελετή ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι κ.κ. Καραμανλής και Τσίπρας έχουν τηλεφωνική επικοινωνία και ενίοτε ο πρώην πρωθυπουργός δίνει συμβουλές για το χειρισμό εσωκομματικών καταστάσεων.

Original article: Διαψεύδεται ανεπίσημα το “μυστικό ραντεβού” Καραμανλή – Τσίπρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα