ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Νίκη και μόνο νίκη θέλει απόψε στο Καραισκάκη η Εθνική ομάδα

Μεγάλη βραδιά απόψε στο γήπεδο Καραισκάκη για την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου. Παίζει με τη Σλοβακία των Βάις και Στοχ και θέλει νίκη και μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της κατάκτησης της 1ης θέσης του ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 (21:45, Mega).

Η σύνθεση της ομάδας: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, με τους Τοροσίδη, Χολέμπας,

Σιόβα, Μανωλά (Παπασταθόπουλο) στην τετράδα της άμυνας, τους Τζιόλη, Μανιάτη ως αμυντικά χαφ και από εκεί και πέρα οι Σαλπιγγίδης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος διεκδικούν δύο θέσεις. Σαμαράς και Μήτρογλου θα είναι οι άλλοι δύο που θα συμπληρώσουν το αρχικό σχήμα.

Η Εθνική βρίσκεται στη 2η θέση (στην ισοβαθμία μειονεκτεί με τους Βόσνιους)) και για να ελπίζει ότι θα αποφύγει τα μπαράζ πρόκρισης πρέπει:

1.Να πάρει πάση θυσία το «τρίποντο»σήμερα.

2. Την προσεχή Τρίτη να νικήσει και το Λιχτενστάιν και παράλληλα η Βοσνία (παίζει σήμερα με το Λιχτενστάιν εντός έδρας) να μη νικήσει στο Κάουνας την αδιάφορη Λιθουανία.

Τότε θα τερματίσει πρώτη στον 7ο όμιλο και θα κλείσει θέση απευθείας για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα