ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Η Αλγερία για πρώτη φορά στους “16″ – “Κάηκε” το Αλγέρι

Τεράστια πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ πήρε η Αλγερία, η οποία μετά το 1-1 με τη Ρωσία, τερμάτισε στην 2η θέση του 8ου ομίλου και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία.

Σκορ που την έστελνε στο γύρο των νοκ άουτ αγώνων πήρε από πολύ νωρίς η Ρωσία στην «Αρένα ντε Μπαϊσάντα» της Κουριτίμπα. Η ομάδα του Καπέλο, που ήθελε μόνο νίκη στο παιχνίδι κατάφερε μόλις

στο 6ο λεπτό να προηγηθεί με την κεφαλιά του Κοκόριν από την υπέροχη σέντρα του Κομπάροφ.

Στο 60΄ από την άστοχη έξοδο του Ακινφέεφ, ο Σλιμανί βρήκε την ευκαιρία με κεφαλιά να «γράψει» το 1-1 και να δώσει ξανά στην ομάδα του το πλεονέκτημα που είχε για την πρόκριση πριν το γκολ του Κοκόριν.

ΒΕΛΓΙΟ – Ν.ΚΟΡΕΑ 1-0

Χωρίς να εντυπωσιάσει σε ένα ακόμη παιχνίδι, το Βέλγιο νίκησε με 1-0 τη Νότια Κορέα και πήρε την πρώτη θέση του 8ου ομίλου. Στην φάση των «16» η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ.

Αν κι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 45΄ οι Βέλγοι κατάφεραν στο 77΄ με τον Βερτόνγκεν να πετύχουν το γκολ της νίκης, τρίτης διαδοχικής στην φάση των ομίλων, χωρίς μέχρι τώρα να παίξουνς σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Η Νόιτια Κορέα, που αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με μία ισοπαλία, στάθηκε πάρα πολύ καλά στα πρώτα 45 λεπτά. Οι Ασιάτες, μετά το γκολ της Ρωσίας εναντίον της Αλγερίας στο άλλο ματς του 8ου ομίλου, μόνο αδιάφοροι δεν ήταν στο ματς (ήθελαν νίκη με 2-0 για να περάσουν) και θα μπορούσαν στο πρώτο μέρο να είχαν προηγηθεί.

Original article: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Η Αλγερία για πρώτη φορά στους “16″ – “Κάηκε” το Αλγέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα