Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν οι δυο φίλοι στο Μεσολόγγι

08:38 4/1/2016 - Πηγή: BankWars

Νεκροί βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους οι δύο φίλοι που εξαφανίστηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Μεσολόγγι.

Το όχημα εντοπίστηκε σε χαντάκι του Αχελώου, δίπλα στο δρόμο, λίγο έξω από το χωριό Κατοχή, στο δρόμο προς το Λεσίνι.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ούτε ίχνος των δύο αντρών που εξαφανίστηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς δεν έχουν ανακαλύψει τέσσερις ημέρες μετά οι αρχές στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο

Γιάννης και ο Βασίλης, 40 και 35 ετών, φίλοι από παλιά, είχαν βγει για να διασκεδάσουν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο χωριό Πεντάλοφο της Αιτωλοακαρνανίας, όμως δεν επέστρεψαν ποτέ στα σπίτια τους. Τελευταία φορά που καταγράφηκε η παρουσία τους, ήταν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όταν κάμερες ασφαλείας στον επαρχιακό δρόμο προς το χωριό Λεσίνι κατέγραψαν το αυτοκίνητό τους, ένα μαύρο Toyota Corolla, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885.

Με τα στοιχεία αυτά και τις μαρτυρίες που προσπαθούν να συγκεντρώσουν, οι αστυνομικοί επιχειρούν να κατανοήσουν πώς είναι δυνατόν να «εξαφανίστηκαν» οι δύο άντρες και το αυτοκίνητό τους, χωρίς να αφήσουν κάποιο ίχνος! Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο παραμένουν τα σενάρια που εξετάζονται. Βασικότερο είναι το ενδεχόμενο τροχαίου – καθώς και οι δυο είχαν πιει – στις όχθες του Αχελώου, γι’ αυτό και οι έρευνες επικεντρώνονται στο ποτάμι, που διασχίζει την ευρύτερη περιοχή, η αστυνομία όμως δεν αποκλείει την περίπτωση οι δύο άντρες να έγιναν μάρτυρες μιας παράνομης συναλλαγής του υποκόσμου και να «εξαφανίστηκαν» εξαιτίας αυτού.

Keywords
Τυχαία Θέματα