Μέλι στάζει τώρα ο Ολλανδός Μ. Ρούτε για τον Α.Τσίπρα (σ.σ. Τα καλά και συμφέροντα! Τόσους πρόσφυγες…φορτωθήκαμε)

21:50 4/3/2016 - Πηγή: BankWars

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Μαρκ Ρούτε, πρωθυπουργός της Ολλανδίας και προεδρεύων του Συμβουλίου της ΕΕ γι΄ αυτό το εξάμηνο, αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Α,Τσίπρα κατά την οποία του εξέφρασε την εκτίμησή του για την πρόοδο που έχει σημειωθεί μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας σε σχέση με τη συμφωνία επανεισδοχής μη Σύριων οικονομικών μεταναστών, ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Δευτέρας.

Επιπλέον, εξέφρασε τη στήριξή του για όλη τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι

στιγμής η Ελλάδα σε αυτό το ζήτημα και χαιρέτισε την προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχει στις 8 Μαρτίου ο Α. Τσίπρας με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου στη Σμύρνη, χαρακτηρίζοντάς την μια πολύ σημαντική συνάντηση, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015…

Ηλίθια και απαράδεκτη απειλή χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τους μετανάστες, ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε.

Μάλιστα, ο κ. Ρούτε προειδοποίησε ότι μία τέτοια κίνηση από την Αθήνα, θα έχει κυρώσεις, προτείνοντας την αποβολή της χώρας από τη ζώνη Σένγκεν. Μιλώντας στο κοινοβούλιο της Ολλανδίας, ο πρωθυπουργός της χώρας σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Καμμένου σχετικά με τους μετανάστες και την απόφαση να τους επιτραπεί να περάσουν από την Ελλάδα στην υπόλοιπη Ευρώπη, αν οι δανειστές συνεχίσουν να πιέζουν την Αθήνα.

Αν αυτό γίνει, η Ελλάδα θα μπορούσε να αποκλειστεί από τη ζώνη Σένγκεν πολύ γρήγορα, είπε ο Ρούτε σύμφωνα με την εφημερίδα Volkskrant.

Keywords
Τυχαία Θέματα