Μέγαρα: Την Τρίτη απολογείται ο 23χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 23 Ιανουαρίου πήρε ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε βάναυσα το 4χρονο αγοράκι της συντρόφου του πριν από μερικές ημέρες στα Μέγαρα.

Ο 23χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ νωρίτερα σήμερα Παρασκευή βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα

με πληροφορίες η σύλληψη έγινε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ομάδας ΟΠΚΕ έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που έλαβε η ΕΛΑΣ για το πού κρυβόταν ο 23χρονος Ρομά.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 10 Ιανουαρίου, όταν το 4χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα έπειτα από κακοποίηση.  Ο 4χρονος είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον 23χρονο Ρομά, οδηγώντας τον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου διασωληνώθηκε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Μόλις πριν από τέσσερις ημέρες οι γιατροί κατάφεραν να αποσωληνώσουν το παιδί, αν και η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι σοβαρή.

Keywords
Αναζητήσεις
megara-tin-triti-apologeitai-o-23chronos-pou-xylokopise-agria-ton-4chrono-gio-tis-syntrofou-tou.htm
Τυχαία Θέματα