Μεγάλα προβλήματα από τον χιονιά στη ΕΟ Αθηνών – Λαμίας και τα Καλάβρυτα

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις τελευταίες ώρες πολλές περιοχές της Ελλάδας έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας αλλά και στην ορεινή Αχαΐα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το skai.gr με μεγάλες δυσκολίες και χαμηλές ταχύτητες γίνεται η κίνηση των οχημάτων σε διάφορα σημεία της Εθνικής Οδού Αθηνών

– Λαμίας στη Στερεά Ελλάδα, λόγω της χιονόπτωσης.

Τρεις νταλίκες έχουν διπλώσει κοντά στο Μαρτίνο, στο 122ο χιλιόμετρο, όπως είπε στον ΣΚΑΪ εκπρόσωπος της Νέας Οδού, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για ανάλογο περιστατικό και στην περιοχή της Τανάγρας.

Oι ουρές των οχημάτων εκτείνονται για πολλά χιλιόμετρα και στα δύο ρεύματα.

Χωρίς αντίτιμο περνούν τα αυτοκίνητα από τα διόδια Τραγάνας και Θήβας.

Κλειστός είναι εν τω μεταξύ ο παράδρομος της Εθνικής Οδού στο ύψος του Αγίου Στεφάνου στην ανατολική Αττική, λόγω χιονόπτωσης.

Νωρίτερα σύμφωνα με το tempo24.gr, στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων, λεωφορείο με 34 επιβάτες σταμάτησε την πορεία του εξαιτίας της ισχυρής χιονοθύελλας ενώ και άλλοι οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι στο σημείο.

Νωρίτερα στην ίδια οδό, νωρίτερα, δίπλωσε μία νταλίκα με την αστυνομία να αναγκάζεται να κλείσει το δρόμο.

Παρατηρείται σε αρκετά σημεία και περιορισμένη ορατότητα και οι πολίτες παρακαλούνται να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να φέρουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα