Μέχρι τις 19 Οκτωβρίου η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το «Ερρίκος Ντυνάν»

Η 19η Οκτωβρίου είναι η τελική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για το Ερρίκος Ντυνάν.

“Μετά από συνεχείς και αλλεπάλληλες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν αποφασίστηκε την 17/10/2012 ότι τελική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξεύρεση “Στρατηγικού Επενδυτή ή Αγοραστή” του Νοσοκομείου τίθεται η 19/10/2012,” αναφέρει ο πρόεδρος του ιδρύματος, Ανδρέας Μαρτίνης σε ανακοίνωσή του.

“Ανεξάρτητα από την, εκ των πραγμάτων, αναγκαιότητα των ασφυκτικών

πλαισίων και την ωφελιμότητα, των υποθέτω καλοπροαίρετων, έξωθεν παρεμβάσεων, το Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο Ε.Ε.Σ. και εγώ προσωπικά θα διαφυλάξουμε τη διαφάνεια και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του νοσοκομείου και του προσωπικού του που το στηρίζει με αυταπάρνηση.

Κάθε σοβαρή πρόταση θα εξετασθεί και θα αξιολογηθεί στην ουσία της με αυτά τα κριτήρια, παρά τα αντιθέτως διαδιδόμενα,” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικά άρθραΠέθανε το lifestyle στη ν Ελλάδα λέει ο Ευ. ΜυτιληναίοςΠοιοί επώνυμοι στηρίζουν νέους επιχειρηματίεςΔήλωση του Προέδρου ΕΒΕΑ Κ. ΜίχαλουΣτις τράπεζες περνούν ακίνητα – “φιλέτα” της ΒωβόςΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΒΕΤΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 51% ΤΗΣ FOLLIE-FOLLIEΡευστότητα και οφειλές δημοσίου στο επίκεντρο της συνάντησης Α. Merkel – επιχειρηματιώνΦΑΓΕ: «Μετακομίζει» την έδρα στο ΛουξεμβούργοJUMBO: Επικίνδυνα παιχνίδια με Μόλυβδο και ΧρώμιοΣφίγγει ο κλοιός γύρω από την “Μπάμπης Βωβός”Ernst & Young: Ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον στην Ρωσία μετά και την ένταξή της στον ΠΟΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα