Στο υπ. Εθνικής Άμυνας ο Τσίπρας μετά το “θερμό επεισόδιο” με τον Π. Καμμένο

20:22 1/7/2015 - Πηγή: BankWars

(upd)Το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας επισκέπτεται αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερωθεί από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου για την κατάσταση ασφαλείας της χώρας και τις εξελίξεις στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά το “θερμό” επεισόδιο με τον υπουργό Πάνο Καμμένο, ο οποίος απείλησε με παραίτηση.

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται το Πεντάγωνο

«σε μία δύσκολη στιγμή», όπως είπε ο υπουργός Πάνος Καμμένος καλωσορίζοντάς τον στο υπουργείο.

Ο κ. Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του θα μεταβεί στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου θα έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει με ακριτικά φυλάκια.

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται με το ένα πόδι στο χάος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απειλεί με παραίτηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σπεύδει να δεσμευθεί ότι δεν θα υπάρξει πρόταση για μείωση των αμυντικών δαπανών.

«Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε και ούτε θα υπάρξει πρόταση από την ελληνική κυβέρνηση για μείωση των αμυντικών δαπανών», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, η οποία επιβεβαιώνει επί της ουσίας τη ρήξη ΤσίπραΚαμμένου και την απειλή του δεύτερου με παραίτηση και αποχώρηση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο υπουργός έχει θέσει ως κόκκινη γραμμή στη συμφωνία με τους δανειστές να μην μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες, καθώς θεωρεί ότι στόχος είναι ο αφοπλισμός της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα