Καταθέτει μηνύσεις σε βάρος των κομμάτων η Χρυσή Αυγή

[UPD] Μηνύσεις εναντίον της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης,

απαντώντας στις αστυνομικές και δικαστικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για το εάν συνιστά η ΧΑ εγκληματική οργάνωση.

Σε δήλωση του ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε: «Η Χρυσή Αυγή καταθέτει φακέλους στην Δικαιοσύνη για να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και της αριστερής τρομοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

» Οι υποθέσεις είναι εκατοντάδες, από τις εγκληματικές οργανώσεις Τσοχατζόπουλου και Παπαγεωργόπουλου, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τα σκάνδαλα, τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δολοφόνους και τρομοκράτες».

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

“Καίει” την Χρυσή Αυγή μάρτυρας – «κλειδί»

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης, που έχει τεθεί επικεφαλής των ερευνών για την δράση της Χρυσής Αυγής, κάλεσε για κατάθεση δημοσιογράφους που έχουν μιλήσει με μετανοημένα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης, τα οποία προτίθενται να μιλήσουν και να αποκαλύψουν το ρόλο των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, ενώ ήδη ένα πρόσωπο-κλειδί από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, εμφανίστηκε πρόθυμο να αποκαλύψει όσα έζησε στα πλαίσια της δράσης της οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τους εντολείς της δολοφονίας αλλά και για τους ηθικούς αυτουργούς των άλλων περιστατικών παράλληλα η ανακρίτρια Πειραιά καλεί έξι πρόσωπα που ταυτοποιήθηκαν μέσω 7 κλήσεων από το κινητό του δράστη: μία ήταν εισερχόμενη και οι άλλες 6 εξερχόμενες. Το περιεχόμενο των συνομιλιών θα φωτιστεί από τις καταθέσεις.

Βούλτεψη, Ρήγας, Λαφαζάνης καταθέτουν στον Άρειο Πάγο για τη Χρυσή Αυγή

Στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των 32 δικογραφιών, που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής, έχουν προσέλθει να καταθέσουν ως μάρτυρες οι βουλευτές Σ. Βούλτεψη (ΝΔ), Π. Ρήγας (ΠΑΣΟΚ) και ο Π. Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ).

Ταυτοποιήθηκαν οι 5 που μίλησαν με Ρουπακιά

Στην ταυτοποίηση πέντε προσώπων που συνομίλησαν με τον κατηγορούμενο πριν ή και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά προχώρησε η αστυνομία.

Κατά πληροφορίες, τα πέντε άτομα θα κληθούν να καταθέσουν σύντομα από την ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα