Μαδούρο: Σε νέα παράκρουση ο δικτάτορας – Δεν αναγνωρίζει η ΕΕ τη Συντακτική Εθνοσυνέλευση

10:53 3/8/2017 - Πηγή: BankWars

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε πως όσοι ανέβασαν αρνητικά σχόλια για τις εκλογές πρέπει να πάνε «30 χρόνια στη φυλακή», ενώ ανακοίνωσε πως θα αρθεί η βουλευτική ασυλία των βουλευτών της αντιπολίτευσης!

Είπε συγκεκριμένα ο Μαδούρο: «Τρελάθηκαν με τα tweets. Μόνο και μόνο για τα tweets που ανέβασαν ορισμένοι από την αντιπολίτευση πρέπει να μπουν

30 χρόνια στη φυλακή! Αυτό πια είναι δουλειά δική σας, δεν είναι δική μου δουλειά. Δουλειά της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης είναι να επιβάλει δικαιοσύνη. Να αρθεί η βουλευτική ασυλία των βουλευτών της αντιπολίτευσης. Να τελειώνουμε με την ασυλία τους».

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΕ – ΒΕΤΟ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Με ανακοίνωση τους οι 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναγνωρίζουν την Συντακτική Εθνοσυνέλευση που προέκυψε από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής, αλλά «δεν επιβάλλει κυρώσεις επειδή η ελληνική κυβέρνηση προέβαλε αντίσταση» επισημαίνουν κοινοτικές πηγές.
Η Εκπρόσωπος Εξωτερικής Πολιτικής Φεντερίκα Μοντεσίνι δήλωσε πως «η Ε.Ε. λυπάται βαθιά για την απόφαση των Αρχών της Βενεζουέλας να συνεχίσουν με την δημιουργία της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης που έχει επιδεινώσει την κρίση» και διατρέχει τον κίνδυνο να καταργήσει άλλους δημοκρατικούς θεσμούς όπως είναι η Βουλή και τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αναγνωρίζει την Συντακτική Εθνοσυνέλευση του Μαδούρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα