ΛΟΒΕΡΔΟΣ 2013 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟΥ 2012 – Έχει πλάκα η πολιτική “συνέπεια”…

ΤΕΛΙΚΑ, Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ «ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ» από τον Α.Λοβέρδο τον Ιανουάριο του 2012 πως «αν πειράξει (με τη σύσταση εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία) τον Γ. Παπανδρέου θα γίνει μακελειό, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ!

Ένα χρόνο μετά, 19 Ιανουαρίου 2013, τον Γ.Παπανδρέου τον «ΠΕΙΡΑΞΕ» ο ίδιος ο Λοβέρδος, δηλώνοντας ότι είχε σχέδιο για να βάλει με

το ζόρι τη χώρα στο ΔΝΤ!

12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012: Αν ο Σαμαράς πειράξει τον Παπανδρέου θα γίνει μακελειό

ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα, που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία. Από εκεί που πηγαίνει προς το να μη γονατίσει, θα γίνει μακελειό. Σας το δηλώνω αυτό κατηγορηματικά, γιατί όλα αυτά από τα οποία η Ελλάδα είναι συνηθισμένη επί δύο αιώνες είναι δραματικό να επαναληφθούν τώρα».

ΤΑ ΤΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ

«Ο απίστευτος, ο ανεκδιήγητος Αντρέας Λοβέρδος, απείλησε ΑΜΕΣΑ τον Αντώνη Σαμαρά να μην τολμήσει να κάνει εξεταστική επιτροπή για την Οικονομία και να αφήσει ήσυχο τον Γιώργο Παπανδρέου και τα μέλη της Οικογένειάς του, αλλιώς θα γίνει στην Ελλάδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!Οι παρουσιαστές Αναγνωστάκης και Χασαπόπουλος τον κοιτούσαν με απορία!Όλοι στο ΜΕΓΚΑ έμειναν άναυδοι με την καλλιέργεια εχθροπάθειας που προκαλούσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσπαθώντας να πάρει με το μέρος του τους οπαδούς του ΓΑΠ στην κούρσα της διαδοχής. Μιλάμε για πλήρη κατρακύλα»….

19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013: Υπήρχε σχέδιο του κ. Παπανδρέου, προκειμένου η χώρα να εισέλθει με το ζόρι στο πρόγραμμα στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Η άλλη όψη» της ΝΕΤ, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν σχέδιο και μας πήγαν με το ζόρι στο ΔΝΤ.
Ως υπαίτια για την ένταξη της χώρας στο μηχανισμό διάσωσης του ΔΝΤ ο κ. Λοβέρδος υπέδειξε και την κυρία Λούκα Κατσέλη.
Υποστήριξε μάλιστα ότι υπήρχε σχέδιο του κ. Παπανδρέου, προκειμένου η χώρα να εισέλθει με το ζόρι στο πρόγραμμα στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα