Λονδίνο: Άλογα του Βασιλικού Ιππικού δραπέτευσαν και έτρεχαν στο κέντρο της πόλης – Το ένα αιμόφυρτο

Δύο άλογα εθεάθησαν να τρέχουν νωρίτερα σήμερα στο κέντρο του Λονδίνου, το ένα από τα οποία φαινόταν αιμόφυρτο. Σε φωτογραφίες στα social media εικονίζονται δύο άλογα, το ένα λευκό και γεμάτο αίματα και το άλλο μαύρο, να καλπάζουν σε λεωφόρο του Λονδίνου, προσπερνώντας ένα σκούτερ και μοιάζοντας κάποια στιγμή να πέφτουν πάνω σ’ ένα ταξί, αφού πέρασαν μια διασταύρωση με κόκκινο. Τα άλογα, με σέλες και χαλινάρια, για τα οποία το

Skynews αναφέρει ότι ανήκουν στο Βασιλικό Ιππικό, εθεάθησαν να τρέχουν σε δρόμο κοντά στο Aldwych.

Τα άλογα φαίνεται ότι ξέφυγαν από τους αναβάτες τους και άρχισαν να τρέχουν στο κέντρο του Λονδίνου. Από το περιστατικό τραυματίστηκαν πέντε άτομα, ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τους αναβάτες ή και για επιβαίνοντες σε διερχόμενα οχήματα, πάνω στα οποία έπεσαν τα ζώα.

Εκπρόσωπος του στρατού είπε ότι τα άλογα χάθηκαν κατά τη διάρκεια άσκησης ρουτίνας και πλέον έχουν επιστρέψει στο στρατόπεδο και λαμβάνουν ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Telegraph, συνολικά πέντε άλογα έχουν θεαθεί να περιφέρονται ελεύθερα στο κέντρο του Λονδίνου και φέρεται ότι διέφυγαν στη διάρκεια πρόβας για παρέλαση στο Ουέστμινστερ, κοντά στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Pictured: Blood-covered Household Cavalry horses run loose through central London.

A serviceman was also injured near Buckingham Palace as police and medics cordon off the area.

Find out more: https://t.co/UCzOfducms pic.twitter.com/PbewEnK7GU

— The Telegraph (@Telegraph) April 24, 2024

Η αστυνομία της πρωτεύουσας ανέφερε μέσω της πλατφόρμας X ότι ειδοποιήθηκε γύρω στις 8.40 τοπική ώρα (10.40 ώρα Ελλάδας) ότι ζώα είχαν απελευθερωθεί και έθεσε υπό έλεγχο δύο απ’ αυτά σε μια λεωφόρο της συνοικίας Λάιμχαουζ, στο ανατολικό Λονδίνο. «Περιμένουμε τον στρατό για να τα παραλάβει και να τα μεταφέρει σε έναν κτηνίατρο» διευκρίνισε η βρετανική αστυνομία.

Keywords
Αναζητήσεις
londino-aloga-tou-vasilikou-ippikou-drapetefsan-kai-etrechan-sto-kentro-tis-polis--to-ena-aimofyrto.htm
Τυχαία Θέματα