ΛΙΣΤΑ FORBES: Ισχυρότερη celebrity στον κόσμο η Μπιγιονσέ

15:19 1/7/2014 - Πηγή: BankWars

Την κορυφή της ετήσιας λίστας του περιοδικού «Forbes», με τις πιο ισχυρές διασημότητες, κατέκτησε για το 2014 η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ Νόουλς.

Η λίστα διαμορφώνεται με βάση τη χρήματα και τη φήμη που κέρδισαν την τελευταία χρονιά αστέρια από το χώρο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του αθλητισμού, της μόδας και της showbiz γενικότερα, από την 1η Ιουνίου 2013, μέχρι και την 1η Ιουνίου

2014.

Η Μπιγιονσέ τον τελευταίο χρόνο κέρδισε περίπου 115 εκατομμύρια δολαρια. Πηγές των εσόδων της ήταν το νέο της άλμπουμ, οι συναυλίες που έδωσε, αλλά και η επιχειρηματική της δραστηριότητα σε διάφορους άλλους τομείς.

Μάλιστα, ψηλά στη λίστα και συγκεκριμένα στην έκτη θέση βρίσκεται και ο σύζυγός της, ράπερ Jay-Z, με έσοδα 60 εκατομμυρίων δολαρίων, κάνοντας το ζευγάρι να διεκδικεί εκ νέου τον τίτλο του πλέον ακριβοπληρωμένου αντρόγυνου της χρονιάς.

Στη δεύτερη θέση, πίσω από τη «βασίλισσα» της RnB, ακολουθεί ο μπασκετμπολίστας των Miami Heat Λεμπρόν Τζέιμς, καθώς η περιουσία του αυξήθηκε κατά 72 εκατομμύρια δολάρια.

Ο διάσημος παίκτης του ΝΒΑ, πέρα από το υψηλό συμβόλαιό του με την ομάδα του Μαϊάμι, λαμβάνει σημαντικά ποσά από χορηγίες και από εταιρείες που εκπροσωπεί.

Την τρίτη θέση στη λίστα με τους ισχυρότερους celebrities καταλαμβάνει ο σταρ του hip hop, Dr. Dre, που σημείωσε ρεκόρ κερδών για τη λίστα, με ένα ποσό που αγγίζει τα 620 εκατομμύρια δολάρια.

Την πρώτη πεντάδα κλείνουν η παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ, που πέρσι βρισκόταν στην πρώτη θέση, με εκτιμώμενα έσοδα της τάξης των 82 εκατομμυρίων δολαρίων, και η επίσης παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζενέρις, που είχε κέρδη 70 εκατομμύρια δολάρια την τελευταία χρονιά.

Στην 10άδα βρίσκονται και άλλα αστέρια από το χώρο της μουσικής, όπως η Ριάνα, που καταλαμβάνει την 8η θέση, αλλά και η Κέιτι Περι, που βρίσκεται στην 9η θέση.

Original article: ΛΙΣΤΑ FORBES: Ισχυρότερη celebrity στον κόσμο η Μπιγιονσέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα