Λεβέντης σε Τσίπρα: Καλύτερη λύση η οικουμενική – Λάθος η κόντρα με τους δανειστές

Απαισιόδοξος για το Κυπριακό, γιατί οι Τούρκοι τα θέλουν όλα δικά τους, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. “Ακόμα και με τα πετρέλαια θα έρχονται να τα ναυαγούν όλα. Η μόνη λύση είναι να προσεγγίσει η Τουρκία την ΕΕ”, είπε ο κ. Λεβέντης.

Όπως

δήλωσε ο ίδιος, εξερχόμενος του Μαξίμου, “ο Τσίπρας πιστεύει οτι η απόφαση του Eurogroup είναι η καλύτερη δυνατή. Του είπα οτι ήταν λάθος να σηκώσει τους τόνους γιατί ήταν σαν να έχασε η χώρα”.

“Ο Τσίπρας μου δήλωσε αποφασισμένος να πάει την Ελλάδα προς την ΕΕ. Η Ελλάδα χρειάζεται μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση και το κόμμα του δεν πιστεύει στην ΕΕ. Τον είδα σκεπτικό, αλλά ελπίζει ότι μπορεί να μείνει μέχρι τέλους. Του είπα ότι θα ήταν γενναίο να φτιάξετε μια κυβέρνηση και με τη ΝΔ για να μην πολεμούν την κυβέρνηση. Γιατί αυτοί στη ΝΔ πολεμούν την κυβέρνηση, αλλά πολεμούν και τη χώρα”, σημείωσε.

Όπως είπε, τέλος: “Δυο λύσεις έχει: Ή να προχωρήσει μόνος του και όπου τον βγάλει ή να κάνει οικουμενική. Εμείς υποστηρίζουμε το δεύτερο, φοβάμαι ότι ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει το πρώτο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα