Λευκός καπνός στις διαπραγματεύσεις από την Μάλτα…

22:00 7/4/2017 - Πηγή: BankWars
Λευκός καπνός στις διαπραγματεύσεις από την Μάλτα καθώς…. σε συμφωνία για ένα πακέτο μέτρων ύψους 2% του ΑΕΠ κατέληξαν οι ελληνικές αρχές και οι θεσμοί, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Eurogroup μετά από το πέρας της συνεδρίασης του. Το 1% του ΑΕΠ αφορά το 2019 …και περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό, ενώ το άλλο 1% αφορά στο 2020 και περιλαμβάνει αλλαγές στο φόρο εισοδήματος. Από πλευράς Τσακαλώτου…..εκφράστηκε η πεποίθηση ότι η σημερινή καταρχήν συμφωνία
σε όλα τα σημαντικά ζητήματα θα οδηγήσει σε ένα συνολικό αποτέλεσμα πολύ πριν από το καλοκαίρι εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ακόμη και το ΔΝΤ… εκτιμά θετικές οι προοπτικές για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης επισημαίνοντας ωστόσο ότι είναι απαραίτητο οι υπάρξουν «επαρκείς διασφαλίσεις για μία αξιόπιστη στρατηγική που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού Χρέους. Ελληνική Ένωση Τραπεζών και ΣΕΒ… συμφώνησαν ότι η επιστροφή σε αναπτυξιακή τροχιά προϋποθέτει εξορθολογισμό φορολογικών συντελεστών και άρση capital control Να υποβάλουν βελτιωτικές προσφορές για το 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) ζήτησε από τους τρεις υποψηφίους επενδυτές το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Καλό καλοκαίρι καθώς δόθηκε …..νέα παράταση έως 30 Ιουνίου για την υποβολή δηλώσεων Πόθεν Εσχες Εκατό φορολογούμε έσπευσαν στα πέντε πρώτα λεπτά να υποβάλλουν την φορολογική τους δήλωσης καθώς…άνοιξε το ηλεκτρονικό σύστημα στο TAXISnet για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2016.

Στα διεθνή τρόμος παντού… τουλάχιστον δύο άτομα σκοτώθηκαν όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε ανθρώπους στο κέντρο της Στοκχόλμης, με την σουηδική αστυνομία αντιμετωπίζει το συμβάν ως μια ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια, ΗΠΑ κατά Συρίας...επίθεση σε στρατιωτικούς στόχους εντός συριακού εδάφους πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ, ως απάντηση της επίθεσης με χημικά. Ο συριακός στρατός ανέφερε ότι τα αμερικανικά πλήγματα εναντίον της αεροπορικής βάσης προκάλεσαν τον θάνατο έξι ανθρώπων. Οι ενέργειες της Ουάσιγκτον….. αξιολογήθηκαν ως επιθετική πράξη από τους Ρώσους.
Keywords
Τυχαία Θέματα