Λ. Λαυρεντιάδης – Σε κίνδυνο η υγεία του – Δραματική έκκληση από τους δικηγόρους – Εφικτή η επιστροφή 220 εκατ. ευρώ

Δραματική έκκληση απευθύνουν οι συνήγοροι του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, για την κατάσταση της υγείας του, ενώ επισημαίνουν ότι είναι εφικτή η επιστροφή 220 εκατ. ευρώ από λογαριασμούς της Ελβετίας.

Το συγκεκριμένο ποσό, όντας νόμιμο και φορολογούμενο, δύναται να καταβληθεί για την αποπληρωμή των επισφαλών δανείων του επιχειρηματία προς την Proton Bank.

Σημειώνεται πως ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

κατηγορείται για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank, ύψους 700 εκ. ευρώ.

Όσον αφορά την πρόταση της Εισαγγελίας για την αποφυλάκιση του επιχειρηματία, υπό την προϋπόθεση καταβολής εγγύησης ύψους 100 εκ. ευρώ, αναφέρθηκε πως «σε καμία χώρα του κόσμου δεν έχει υπάρξει ποτέ πρόταση για τόσο υψηλή εγγυοδοσία».

Παράλληλα, οι δικηγόροι υπεράσπισης επισήμαναν τους κινδύνους για την κατάσταση της υγείας του πελάτη τους, καθώς όπως υποστήριξαν επικαλούμενοι τα πορίσματα των ιατροδικαστών, η υγεία του Λ. Λαυρεντιάδη επιδεινώθηκε σφόδρα, λόγω και της προσωρινής του κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Έχει επηρεαστεί το αναπνευστικό του σύστημα. Είναι μόλις 42 ετών και η κατάσταση της υγείας του είναι σε τέλμα. Είναι πάνω σε τροχαλητό καροτσάκι που ο ίδιος όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει» επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις απαγγελθείσες κατηγορίες, διέτειναν πως «όλα έγιναν νόμιμα και τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες».

Original article: Λ. Λαυρεντιάδης – Σε κίνδυνο η υγεία του – Δραματική έκκληση από τους δικηγόρους – Εφικτή η επιστροφή 220 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα