Κυριακίδης: Οδεύει εκτός Χ.Α. – Στο 92,7% αύξησε το ποσοστό της η Αντίοχος

Ανοίγει ο δρόμος για έξοδο της Κυριακίδης από το Χρηματιστήριο της Αθήνας, καθώς το ποσοστό της Αντίοχος ξεπέρασε το απαιτούμενο όριο του 90%.

Ειδικότερα, όπως αανφέρει η σχετική ανακοίνωση, έπειτα από την υποβολή την 13/02/2017 της προαιρετικής δημόσιας πρότασης από την Αντίοχος ΑΕ Συμμετοχών για την αγορά του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας F.H.L. Η. Κυριακίδης Μάρμαρα Γρανίτες Α.Β.Ε.Ε., που δεν κατέχει ο Προτείνων και τα συντονισμένα

με αυτόν πρόσωπα, γνωστοποιούνται τα κατωτέρω:

1. Ο Προτείνων προέβη μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις ακόλουθες αποκτήσεις μετοχών της Εταιρίας:

Κατά την 21/03/2017, ο Προτείνων απέκτησε 1.452.353 κοινές μετοχές της Εταιρίας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 6,24% του συνόλου των κοινών μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας. Η τιμή απόκτησης των παραπάνω μετοχών ήταν 4,50 Ευρώ ανά μετοχή, ήτοι συνολικά 6.535.588,50 Ευρώ.

2. Κατόπιν των ανωτέρω αποκτήσεων, ο Προτείνων κατέχει πλέον συνολικά άμεσα 2.914.926 μετοχές.

Αφού ληφθούν υπόψη οι ανωτέρω αποκτήσεις, ο Προτείνων και τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με αυτόν, (ήτοι οι κκ Κυριακίδης Ηλίας, Κυριακίδης Στυλιανός, Κυριακίδου Βασιλική, Κυριακίδης Ιωάννης, Καλιονίδης Κωνσταντίνος, Καλλιονίδης Χρύσανθος/ Καλλονίδου Μυροφόρα, Καλλιονίδου Ευαγγελία, Ζαμανόπουλος Κωνσταντίνος, Ζαμανόπουλος Ανέστης, Ζαμανοπούλου Μαρία-Ευμορφία, Κονδύλης Ελευθέριος, Κονδύλης Λάσκαρης, Κονδύλης Γεώργιος, Κυριακίδης Παντελής, Κυριακίδης Νικόλαος και Σίντος Γεώργιος) κατέχουν συνολικά 21.592.270 μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου στο 92.73 % των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

Keywords
Αναζητήσεις
κωστας ζαμανοπουλος, ζαμανοπουλος κωνσταντινος
Τυχαία Θέματα