Κυρ. Μητσοτάκης: Είμαι αισιόδοξος – Κανένα πρόβλημα ενότητας στη ΝΔ την επομένη των εκλογών

10:24 8/1/2016 - Πηγή: BankWars

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

«Είμαι αισιόδοξος για την Κυριακή. Εισπράττω ένα ρεύμα που ζητά ανανέωση και σοβαρότητα» τόνισε ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε πως δεν στηρίχθηκε από κανέναν μηχανισμό και ότι μέλημα του είναι να φέρει πολίτες από το Κέντρο στη ΝΔ.

«Θέλω ανταγωνιστική οικονομία και ισχυρό και αποτελεσματικό κράτος. Πρέπει να μεγαλώσουμε

την πίτα και όχι να μοιράζουμε την φτώχεια μας» τόνισε ο κ.Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας αναφορικά με το Δημόσιο πως δεν είναι μεταρρύθμιση οι οριζόντιες απολύσεις και ότι αυτό που χρειάζεται πλέον το Δημόσιο είναι η καλύτερη ανακατανομή του προσωπικού.

Όσον αφορά τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι αντίθετος με την αύξηση των εισφορών, επισημαίνοντας πως η ΝΔ δεν πρόκειται να παράσχει αλά καρτ στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα.

«Είμαι αντίθετος στην αύξηση των εισφορών. Με το ασφαλιστικό υπάρχουν αντικίνητρα για την απασχόληση. Θα καταντήσουμε μια χώρα συνταξιούχων» υπογράμμισε ο κ.Μητσοτάκης.

Ο κ.Μητσοτάκης εκτίμησε πως οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και αυτήν την Κυριακή ενώ υποστήριξε πως η ΝΔ χρειάζεται μια ριζική αλλαγή. «Επιθυμία μου είναι να εκφράσω όλες τις τάσεις που υπάρχουν στη ΝΔ» τόνισε ο κ.Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα ενότητας στη ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα